Tjenerteam

Når du skal bruge tjenere og andet personale til dine arrangementer

Du har festen - vi har personalet!

Uanset hvad du skal fejre, fra en intim privatfest til et storslået firmaevent, stiller vi med det nødvendige personale for at sikre, at dit arrangement forløber gnidningsfrit. Dette inkluderer ikke kun tjenere, men også bartendere, personale til oprydning, opstilling af borde og stole – kort sagt, alt det praktiske. Og hvis du også er på udkig efter hjælp til madlavningen, så har vi et netværk af professionelle kokke klar til at løfte din madoplevelse til nye højder.

At samarbejde med os betyder, at du får en skræddersyet service, der nøje afstemmes efter dine specifikke ønsker og behov for dit event. Vi lægger stor vægt på en personlig tilgang og fleksibilitet, så både serveringen, madlavningen, og den generelle drift er i perfekt harmoni med den atmosfære og kvalitet, du ønsker for din fest.

Send os detaljerne og få dit tilbud i dag

Lad os skabe de bedste rammer for dit arrangement

I Bartenderiet har vi samlet et hold af over 50 energiske og charmerende unge, som er eksperter i at forkæle gæster ved både små og store begivenheder. Vi har stået for personale til alt lige fra hyggelige middage, konfirmationer til omfattende firmaevents.

Det betyder, at du kan slippe for besværet med at jonglere fade, mixe drinks, sætte stole og borde op, og tage dig af oprydningen. I stedet får du muligheden for at slappe af og nyde dit arrangement, som det egentlig var meningen.

Vores erfarne team sikrer, at du er i trygge hænder. Vi arbejder sammen med dig om at skræddersy arrangementet, så det passer perfekt til dig og dine gæster. Lad os tage os af det praktiske, så I kan koncentrere jer om at have en skøn dag eller aften sammen.

Kontakt os