All inclusive barløsning

Velkomstdrink, øl, lækre cocktails, premium gin og rom, samt alkoholfrie drinks

Du og dine gæster får ad libitum bar!

Ved at vælge Bartenderiets all inclusive-løsning løfter du din event op på et højere niveau. Dine gæster vil blive mødt med en forfriskende boblende velkomstdrink og kan derefter vælge mellem tre forskellige øltyper på flaske, nyde et uendeligt udvalg af håndlavede cocktails, udsøgte Gin & Tonics, premium rom og naturligvis, et udvalg af delikate alkoholfrie drinks. Denne løsning sikrer en bred vifte af drikkevarer, der imødekommer enhver smag og præference.

Alt det praktiske, fra den mobile bar og professionelle bartendere med et smil og glimt i øjet, til pynt, is, mixers, og glas, samt opsætning og nedtagning, bliver håndteret af os. Du får en bekymringsfri oplevelse, hvor du kan fokusere fuldt ud på at hygge dig med dine gæster. Når vi hos Bartenderiet siger 'all inclusive bar', mener vi det i ordets sandeste forstand – en fuldendt baroplevelse uden at du skal tænke på detaljerne.

Send os detaljerne og få dit tilbud i dag

Her får du den eksklusive løsning, med alt hvad det indebærer

Hvis du har en bred vifte af gæster til din fest, som ønsker at udforske et mangfoldigt udvalg af cocktails, Gin & Tonics, og mere, så er vores all inclusive-bar løsningen, vi anbefaler. Denne pakke kombinerer alt det bedste fra både cocktailpakken og Gin & Tonic baren, suppleret med en mousserende velkomstdrink, tre forskellige slags flaskeøl, premium rom til avec og et komplet udvalg af sodavand, sirupper og juicer. Ved at vælge all inclusive sikrer du, at dine gæster bliver forkælet med det ypperste inden for drikkevarer.

Dertil kommer, at du får fornøjelsen af nogle af Danmarks dygtigste bartendere, som ikke blot yder exceptionel service med et nostalgisk pift, men også glæder sig til at imponere et kræsent publikum. Kunsten at sammensætte den perfekte cocktail, tilbyde udsøgte alkoholfrie alternativer, og vælge den ideelle rom er et håndværk, der kræver tid og dedikation at mestre. Med vores all inclusive bar-løsning sikrer du, at din fest bliver et udsøgt showcase af førsteklasses drikkevarer.

Kontakt os