Mocktails & Juicebar

Oplev lækre og farverige mocktails!

Cocktailbar lidt ud over det sædvanlige

Tiden, hvor en cocktails succes blev målt på dens alkoholindhold, er forbi. I dag er mocktails (alkoholfrie cocktails) og andre alkoholfrie drikke en fast del af vores cocktailbarer, hvilket byder på delikate juicer, spændende smagskombinationer, og sirupper i levende farver, der nemt overgår den traditionelle, kedelige cola. Disse alkoholfrie cocktails formår også at fremmane følelser af sol, sommer og eksotiske ferier.

Når du vælger cocktails til din fest, er det essentielt at imødekomme det, dine gæster efterspørger ved baren. Du kan vælge mellem en fuldstændig alkoholfri cocktail- eller juicebar, eller du kan kombinere dine alkoholfrie drinks med klassiske alkoholholdige cocktails. Vi er altid parate til at shake og mixe både med og uden alkohol, for at skabe en perfekt balance, der tilgodeser alle dine gæsters præferencer.

Mocktails & Juice er det friske pust!

Ønsker du at bryde med traditionen og erstatte sodavand, øl og vin med noget mere nyskabende? En juicebar er det ideelle alternativ, der byder på sundhed og smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Med friskpressede juicer får du en unik mulighed for at pirre smagsløgene hos dine gæster til virksomhedsarrangementet, samtidig med at drikkevarerne er en fryd for øjet.

En juicebar passer perfekt til en menu med street food eller som et forfriskende element før middagen, der appellerer bredt. For gæster uden alkohol kan en tilpasset juice menu smukt supplere middagen, en trend anerkendt af danske Michelin-restauranter. Ønskes en efterfølgende cocktailbar, kan denne nemt inkludere både alkoholfrie og alkoholholdige valg, tilpasset alle præferencer.

Kontakt os